Dspre DianiContab

Firma noastra beneficiaza de o echipa dinamica, proactiva, profesionista si implicata in directia satisfacerii eficiente a oricaror nevoi economice, financiare si fiscale ale clientilor.

Experienta noastra este construita pe baza aptitudinilor fiecarui membru al echipei. Astfel, fiecare client beneficiaza de cunostintele, experienta si abilitatile intregii firme, inclusiv in controlul modului de calcul si virare a impozitelor si taxelor.

Sistemul de lucru pe care se bazeaza colaborarea cu fiecare client, diversitatea industriilor cu care interactionam zilnic, serviciile complete, integrale si unicitatea unor pachete pe care le oferim sunt doar cateva dintre argumentele cu care sustinem colaborarea dintre noi si dumneavoastra.

Posibilitatea de a beneficia de serviciile unei intregi echipe intr-o relatie bazata pe comunicare sigura, eficienta si confidentiala i-a determinat pe clientii nostri sa aleaga DianiContab ca partener de incredere pentru sustinerea afacerii lor.

Atentia acordata detaliilor, timpilor de lucru, legislatiei si transpunerea tuturor informatiilor in parghii de sustinere constituie principalele motive pentru care clientii nostri au decis sa ne transfere responsabilitati majore, carora noi le raspundem cu profesionalism si seriozitate.

Contabilizam cu pasiune si profesionalism.

O parte din serviciile pe care le oferim

  • Serviciile de contabilitate integrata pentru companii nationale si internationale de orice profil in conformitate cu reglementarile in vigoare;
  • Servicii de contabilitate, PFA si liber profesionisti in partida simpla sau dubla in conformitate cu legislatia in vigoare;
  • Calcularea, intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale
  • Reglarea fiselor de evidenta pe platitor si obtinerea de certificate fiscale;
  • Intocmirea situatiilor financiare semestiale si anuale
  • Intocmirea de rapoarte financiare in concordanta cu cerintele specifice fiecarui client, conform normelor de grup/IFRS;
  • Asistenta la auditul financiar statutar
  • Asistenta la controalele fiscale efectuate de organele statului.
Putem incepe chiar acum!

Asiguram servicii contabile diverse, in conformitate cu normele legale in vigoare.

Programeaza acum o intalnire cu noi?